A lézeres körömgomba eltávolító használata

Hogyan hat a lézeres körömgomba eltávolító a körömgomba ellen?

A lézer megöli a lábujj környékén és a köröm alatt megbújó gombát. A lézerfény áthatol a körömön, anélkül, hogy a köröm vagy a környező bőr károsodna. Az eljárás során a köröm nem válik azonnal tisztává, mert időbe telik, hogy a lézeres körömgomba eltávolító kiölje a körömgombát, és a lábujj és a körmök újra egészségesek legyenek.

Hogyan kell használni a lézeres körömgomba eltávolító készüléket?

A lézeres körömgomba eltávolító használata rendkívül egyszerű, bárki könnyedén tudja azt alkalmazni kortól függetlenül.

Csak rá kell helyezni a lézeres körömgomba eltávolítót a fertőzött körömre és megnyomni a működtető gombot a kezelés megkezdéséhez.

Ezt követően a kezelőfény villogni kezd, majd a lézeres körömgomba eltávolító készülék kék fényt fog kibocsátani.

A készülék 7 percig fogja kezelni a problémás területet, majd automatikusan leáll.

Fontos tudnivalók a lézeres körömgomba eltávolító készülék használata előtt:

Azt fontos tudni, hogy a lézeres körömgomba eltávolító készüléket használat előtt fel kell tölteni, majd csak ezt követően szabad használni, töltés közben nem. Meg kell tehát győződni róla használat előtt, hogy a készülék teljesen fel van-e töltve.

Emellett az is lényeges, hogy a körmöket alaposan tisztítsuk meg a kezelés előtt.

Egy személy ugyanazon körének kezelése a lézeres körömgomba eltávolító segítségével naponta legfeljebb háromszor lehetséges, ennél többször nem ajánlott. A legjobb eredmény elérése érdekében a készüléket naponta háromszor érdemes használni: reggel, délután és este.

A jövőbeni gombás fertőzések megelőzése érdekében – javasoljuk, hogy rendszeresen, legalább 3-4 hónapig használja a készüléket.

Amennyiben tehát a körömgomba már megfertőzte a körmeit, akkor érdemes a lehető legbiztosabb megoldást választani, amely valóban végleges megoldást nyújt erre a kellemetlen fertőzésre. Látogasson el a koromgombadoktor.hu oldalra és szerezze be saját lézeres körömgomba eltávolító készülékét, és kezdje el a kezelést minél hamarabb.