Lézeres körömgomba kezelés a krémek ellen

A körömgomba fertőzést legtöbbször gombaellenes krémekkel, körömlakkokkal vagy orális gyógyszerekkel kezelik. Néha sikerrel járnak ezekkel a készítményekkel, de általában hatástalanok. Az elmúlt néhány évben a technológia új eszközöket fejlesztett ki a körömgomba kezelésére.

Általában előírt gombaellenes szerek közül a krémek is elég népszerűek. Ezek a helyi kezelések hatékonyak lehetnek az enyhe esetekben. Súlyos esetekben, amikor a körömgomba bekerül a köröm rétegei közé, a krémek nem fogják elérni ezeket a területeket. A helyi kezelések a körömgombás esetek kb. 5% -ában eredményesek.

Ha nem csak egy enyhe körömgomba fertőzésben szenved, akkor sajnos a különböző krémek, gyógyszerek vagy ház praktikák nem fognak segíteni a körömgomba eltávolításában, hiszen ezek a szerek nem fogják elérni a köröm alatt fekvő fertőzést.

Az orális gombaellenes gyógyszerek jobban működnek, de veszélyes mellékhatásokkal járnak a májra és kölcsönhatásba lépnek más vényköteles gyógyszerekkel. Azonban sokszor még így is a gomba a körömágyon maradhat, és megfertőzheti az új körmöt, amely ki fog nőni.

Mivel sokan küzdenek a makacs körömgomba fertőzéssel, az emberek megpróbálták alternatív kezeléseket találni. Megkezdődött a körömgomba lézeres kezelése. A tanulmányok bebizonyították, hogy sikerült a gombás körmöket kikezelni a lézer segítségével, ráadásul ezzel van a legnagyobb esély rá, hogy nem fog visszatérni a fertőzés.

Hogyan működik a lézeres körömterápia?

Az otthoni lézeres körömgomba eltávolító használatával hatékonyan eltávolíthatjuk a gombát. Ez az eszköz lézerfényt használ, amely áthalad a körömön a gomba eléréséhez. Egy bizonyos hullámhosszra van beállítva, amely csak a gombát érinti. Hőkárosodást okoz a gombának, így elpusztítja azt anélkül, hogy a köröm vagy a környező bőr károsodna. A lézer elpusztítja az összes jelenlévő gombát. De más kezelésekhez hasonlóan, nem fog azonnal látni eredményeket. Meg kell várnia, amíg új egészséges köröm nő ki. Ez eltarthat egy ideig, de az új köröm növekedése után látni fogja az eredményeket.

 

A lézerkezelés jobb, mint más lehetőségek, mivel hatékony, és nem jár mellékhatásokkal. Különösen ajánlott azoknak az embereknek, akiknek alapvető egészségügyi állapotuk miatt más gyógyszereket szednek. A kezelés fájdalommentes, hatékony, és nem vesz sok időt igénybe. 

Látogasson el a koromgombadoktor.hu weboldalra, és rendelje meg a saját lézeres körömgomba eltávolító készülékét, hogy végleg megszabadulhasson a bosszantó körömgomba fertőzéstől.