Rácz Tibor véleménye

 

Rácz Tibor vagyok, 52 éves, Tokajban élek, és mezőgazdasággal foglalkozom.  Nagyon komoly körömgomba fertőzéssel éltem együtt hosszú időn keresztül, amely ellen több mint öt évig sikertelenül küzdöttem.

Több orvosnál jártam, krémeket és olajokat is kipróbáltam, bevettem nagyon erős tablettákat, sőt kétszer is eltávolították a körmömet. Egy doboz tablettára volt amikor több tízezret is el kellett költenem, és csak negyvenöt napig tartott. Reméltem, hogy végre véget tudok vetni a kellemetlen körömgomba fertőzésnek.

 Három évig vártam és így is csak nagyon kis eredményeket sikerült elérnem ezekkel a készítményekkel, amíg orvosom arra nem utasított, hogy hagyjam abba ennek a gyógyszernek a szedését, mert az már májkárosodást okozott.

Aztán néhány évvel ez után véletlenül rábukkantam a koromgombadoktor.hu oldalon az otthoni lézeres körömgomba eltávolító készülékre. A rengetek sikertelen körömgomba elleni küzdelmem után sokat gondolkodtam, hogy megrendeljem-e a készüléket. Azonban végül úgy döntöttem, hogy kipróbálom a beteg körmömön.

Miután megrendeltem időben meg is érkezett, azonban kissé meg volt rongálódva a csomagolás, de a termék sértetlen volt szerencsére.

Ezt követően három hónapig kezeltem a körömgomba által megfertőződött körmeimet minden egyes nap három alkalommal. Pozitívuma a lézeres körömgomba eltávolító készüléknek, hogy nagyon könnyű használni, így nem jelent kellemetlenséget vagy nyűgöt, hogy naponta többször is kezelni kell vele a körmöket. Ami pedig a legfontosabb, hogy teljesen biztonságos, így nem kell számolni mellékhatásokkal, mint a körömgomba gyógyszerek esetében.

Három hónap kezelés után döbbentem rá, hogy változás következett be a körmeimen és kezd eltűnni a körömgomba, ezt követően még lelkesebben kezeltem a körömgomba eltávolító készülékkel a körmeimet, és négy hónap elteltével végre egészséges, rózsaszínűek voltak a körmeim.

Nagyon hálás vagyok érte, hiszen azóta a körömgomba nem jelent meg újra. Nincs többé szükség gyógyszerre, krémekre, hiszen a lézeres körömgomba eltávolító készülék tényleg beváltotta a hozzá fűzött várakozásokat.

Így másoknak is bátran merem ajánlani.