Szedegi Péter vélemény

Szegedi Péter vagyok, 42 éves, és informatikusként dolgozom. Már évek óta küzdöttem a Körömgomba fertőzéssel, mivel teljesen kiterjedt a betegség az összes körmömre. Tanácstalan voltam a kezelését illetőleg, hiszen már minden lehetséges vény nélkül kapható készítményt kipróbáltam eredménytelenül. Az orvosomat is felkerestem, de az általa felírt gyógyszerek sem hozták meg a várt eredményt, és sajnos több kellemetlen mellékhatásai is voltak ezeknek.

Éppen ezért rengeteg időt töltöttem információ gyűjtéssel a különböző körömgomba ellenes szerekkel kapcsolatosan. Ekkor találtam rá a koromgombadoktor.hu oldalra, ahol rengeteg hasznos információt találtam a körömgomba kezelésével összefüggésben. Számos véleményt is megosztottak az oldalon, az otthoni lézeres körömgomba eltávolító készülékről, amelyek igazán hitelesek voltak, és mivel egy természetes és fájdalommentes megoldást kerestem, így végül rendeltem is egy saját lézeres körömgomba eltávolító készüléket.

Időben meg is érkezett a termék, bár kissé meg volt sérülve a csomagolás, a termék szerencsére sértetlen állapotban volt, és remekül működött. Innentől kezdve minden nap az előírt módon használtam a lézeres körömgomba eltávolító készüléket.

Megmondom őszintén, ami különösen nagy felüdülés volt az otthoni lézeres körömgomba eltávolító használata során, hogy az első pár hét használat óta a lábam már nem viszketett. A körmeim pedig sokkal szebbek azóta.

Ez a termék fantasztikus! Kb. a 3. hónap használat után már meg tudtam mondani a különbséget.

4 hónap használat után pedig már zavartalanul tudtam viselni nyitott cipőt.

Azt kell mondanom, hogy a legjobb az volt, hogy a körmeim mind egészséges növekedést mutattak. Az elején kicsit szkeptikus voltam a lézeres körömgomba eltávolító készülékkel kapcsolatban, de ebben az esetben minden bizonnyal működött.

Sokkal jobb eredményt hozott a kezelés, mint amire számítottam. A körömgomba a kezelés óta egy év elteltével sem újult ki.

Boldog vagyok, hisz évek óta ismét bármikor tudok szégyenkezés nélkül szandált vagy papucsot viselni. Ez hatalmas eredmény a több éves körömgomba ellenes harc után, éppen ezért is szerettem volna megosztani a sikeremet, hogy másoknak ne kelljen eredménytelen kezelésekkel húzni az időt, miközben a makacs fertőzés egyre inkább terjed.