Tóth András véleménye

Tóth András vagyok, Szegeden élek, és tanárként dolgozom. Szeretném megosztani a sikertörténetemet a körömgomba kezelésével kapcsolatosan, hogy mások is le tudják küzdeni ezt a rendkívül kellemetlen fertőzést, hiszen nagyon nehéz megtalálni azt a módszert, amely végleg segít eltávolítani.

Olyan sok különféle vényköteles gyógyszer van a piacon, és ráadásul nagyon drágák is, sőt némelyiknek még komoly mellékhatásai vannak, mint például a lehetséges májkárosodás.

Úgy döntöttem, hogy megpróbálok egy természetesebb megközelítést. Számtalan különböző körömgomba kezeléssel kapcsolatos otthoni jogorvoslat található az interneten, és órákat töltöttem el, ezeket olvasva. Tudni akartam, melyikbe érdemes befektetni. Nem akartam kísérletezni.

Nos, nem találtam a választ. Sok cikk ad tanácsot, és nyilván kíváncsi vagy arra, hogy azoknak, akik ezeket írták, volt-e körömgombája. Amit nem fog sokat találni az, hogy valaki azt mondja: „Meggyógyítottam a körömgomba fertőzésemet, és pontosan ezt tettem”.

Nem sokan írják le a folyamatot, készítenek képeket és rögzítenek eredményeket a körömgomba fertőzéstől való megszabadulás hosszú időtartama alatt.

Én végül sok kutatás után döntöttem. A körömgomba kezelésére szolgáló otthoni praktikákat kipróbáltam, de sajnos nem hoztak eredményt, lehet amiatt sem, mert már elég előrehaladott volt a körömgomba fertőzés a lábkörmeimen.

Végül már legnagyobb kétségbeesésemben találtam rá az otthoni lézeres körömgomba eltávolító készülékre. Sokat olvastam a lézeres kezelések hatékonyságáról, és mivel tudtam, hogy nincsenek káros hatásai úgy döntöttem kipróbálom, ha ez nem segít, akkor tényleg feladom.

Megrendeltem a koromgombadoktor.hu oldalon a saját lézeres körömgomba eltávolító készülékemet. Igaz, kicsit késtek a szállítással, de a termék sértetlenül került hozzám.

Meglepődtem mennyire egyszerű a használata, hiszen csak napi néhány percet vesz igénybe az alkalmazása. Csak meg kell nyomni egy gombot, és 7 percig kezelni vele a gombás körmöt, ezt követően automatikusan le is áll.

Kitartóan kezeltem vele a problémás területeket. Nagyjából 4 hónapon keresztül alkalmaztam a lézeres körömgomba eltávolító készüléket, naponta háromszor a körömgomba által megfertőződött körmeimen. Szerencsére nagyon kényelmes a lézeres körömgomba eltávolító készülék használata, hiszen nyugodtan, otthoni körülmények között zajlik a kezelés. Muszáj volt kitartónak lennem, hiszen ez egy nagyon makacs fertőzés, de a kényelem, amit a készülék nyújtott megkönnyítette ezt az időszakot nekem.

A legnagyobb boldogságomra a 4. hónap körül már sikerült eltüntetni a fertőzést, alig hittem el. Megérte a mindennapos kitartó küzdelem. Azóta már nyitott cipőket is hordok, nem kell végre a körmeim miatt szégyenkeznem!

Így ezek után bátran merem ajánlani másoknak is, mert más praktikákkal, gyógyszerekkel ellentétben a lézeres körömgomba eltávolító készülék az egyetlen, ami végleg segített eltüntetni a körömgomba fertőzést.