Varga Lajos véleménye

A körömgomba kellemetlen téma. Legtöbben, akik elkapták a körömgomba fertőzést, mindent megtesznek, hogy eltakarják. A medencében cipőt viselünk, kerüljük a nyilvános mezítláb járkálást, és csak akkor hagyjuk fedetlenül, ha a fürdőszoba ajtaja zárva van. Viccesnek hangzik, de ha a körömgomba fertőzésben szenved, biztos vagyok benne, hogy ismeri a fájdalmat, hogy milyen az amikor el akarja rejteni a betegséget a barátai és a családja elől. És tisztában van vele, hogy vagy talál egy gyógymódot, vagy el kell fogadnia, hogy csúnya lábkörmei és lábujjai vannak.

Varga Lajos vagyok, 58 éves, Budapesten élek, és rendőrként dolgozom. Ez a saját, személyes történetem. Megosztom abban a reményben, hogy segíteni fogok másoknak a körömgomba betegség leküzdésében.

Először a nagy körmök sárgává váltak és vastagabbak lettek. Ezután körülbelül öt év alatt barna és fekete rothadás terjedt a hegyről, a köröm ágyán keresztül a köröm teljes egészére. Szörnyű szagot árasztott minden alkalommal, amikor megpróbáltam megtisztítani az elhalt bőrt és a gombát a köröm alatt. Végül hat év elteltével már tízből kilenc lábujjam körömgombás volt. Nagyon durva volt, és nagyon szégyelltem, éppen ezért nem is engedtem, hogy bárki láthassa, a körömgomba által fertőzött körmeimet, ha csak el tudtam kerülni. Szakértővé váltam, hogy egy gyors mozdulattal, hogyan léphessek a cipőmből egyből a medencébe.

Eközben már próbáltam számtalan vény nélkül kapható ecsetelőt, gyógyszert, de mind hatástalannak bizonyult. Éveken át kerestem a megoldást erre a zavarba ejtő problémára, hisz már annyi nehézséget okozott a rejtegetése. Már a nagy kétségbeesésemben végül rábukkantam a Laser –Ex otthoni lézeres körömgomba eltávolító készülékre a koromgombadoktor.hu oldalon.

Mivel nagyon sok információt és biztató esettanulmányt találtam a készülékkel kapcsolatban ezen az oldalon, így végül úgy döntöttem beruházok egy ilyen körömgomba eltávolító készülék vásárlásába. Ez volt már az utolsó reménységem.

Megrendelést követően időben megérkezett a termék, viszont a csomagolás kissé sérültnek tűnt, de a termékkel nem volt probléma.

Minden kiegészítő, és használati utasítás is mellékelve volt a csomagban. Nagyon tetszett, hogy milyen kis kompakt készülék, amely bárhol elfér, így akár utazáshoz is vihető, és így nem lesz feltűnő mások számára.

A működésével kapcsolatban nagyon meglepett mennyire egyszerű a használata, hiszen egy körmöt csak 7 percig kell kezelni, és ezt követően magától kikapcsol, még csak az időt sem kell figyelnem, végzi a dolgát magától, mindössze a bekapcsoló gombot kell megnyomnom. Éppen ezért nem olyan körülményes, a használata, mint a vény nélkül kapható terápiáké például. Így nem jelent nehézséget a mindennapos kezelés, hiszen hamar kész van, és nem jár semmilyen kellemetlenséggel.

Én nagyjából 5 hónapja használom, és a 3. hónapban már jelentős változást láttam, a 4. hónap elteltével pedig teljesen el is tűnt a makacs körömgomba fertőzésem. Azóta teljesen egészséges, rózsaszínű körmeim nőttek.

Mérhetetlenül boldog vagyok! Sose gondoltam volna, hogy hat év szenvedés után valaha el fog tűnni ez a makacs körömgomba fertőzés. Mindenkinek ajánlom ezt a remek kis körömgomba eltávolító készüléket, akinek szintén megkeseríti az életét ez a betegség.